2011. július 30., szombat

Természetes lila titán spinell 1,52ct Sri Lanka - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Garantált 100% természetes lila, titán spinell. Színei: piros, rózsaszínű, sárgás-vörös, bíborszínű, zöldes-kék, kék, ibolya, színtelen és fekete. A piros szín előidézője az alumínium helyett belépő 1- 2 % króm, a kéké a magnézium egy részének helyét elfoglaló két vegyértékű vas, cink, néha titán.
A drágakő adatai:
szín: lila
súly: 1, 52ct
méret: 7, 56x6, 06x3, 67mm
forma: ovális
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált
tisztasága: VVS2-VS1
főfénytörés: 1, 71-1, 73
keménység: 8, 0
kristályosodás: szabályos
származás hely: Sri Lanka "Ceylon"
kémiai összetétel: MgAl2O4 "magnézium-alumínium-oxid"
További eladásra kínált termékeim megtekintéséhez, kérem klikkeljen a forgó gyémántra.
GARANCIA!!
Az eladásra kínált drágakövekről készült képek nem műteremben készültek és nincsenek retusálva. A fotókat digitális kamerával magam készítettem és az aukció tárgyát képező drágakövet ábrázolja, így Ön arra tesz ajánlatot amit a képen lát. Szín és árnyalatbeli minimális különbségek adódhatnak a monitorok beállítási különbségei miatt, ezt kérem figyelembe venni.
Minden termékre 8 munkanapos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát vállalok. A visszatérítés csak az adott tétel vételárára vonatkozik, a felszámolt postázási költségre nem. Az internetes vásárlásra vonatkozó jogszabály szerint a visszafizetési határidő 30 nap. "17/1999 kormányrendelet"
Kombinált (összevont) vásárlásra is van lehetőség ebben az esetben a rendelkezésre álló idő 10 nap, ezt kérem jelezni. A aukciózárást követően megkérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és a termék vagy termékek árát 5 napon belül kérem rendezze. Amennyiben a kapcsolatfelvétel vagy a fizetés nem történik meg az utolsó aukció zárást követő hetedik napon a sikertelen adásvételről a negatív értékelést elkészítem és a terméket újraértékesítem. Kérem csak az licitáljon aki ezeket a feltételeket elfogadja és teljesíteni tudja!!
Sikeres licitálást és jó vásárlást kívánok mindenkinek!



Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 21:15
. Természetes lila titán spinell 1,52ct Sri Lanka - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése